Webinar Rechtswinkel Zuidwest-Nederland

22 juni 2021, van 19:30 tot 20:30 | Online

Op uitnodiging van Bibliotheek West-Brabant geeft Rechtswinkel Zuidwest-Nederland uitleg over kleine en grotere juridische vraagstukken. Ben je benieuwd naar wat de Rechtswinkel Zuidwest-Nederland voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor het webinar op dinsdag 22 juni om 19:30 uur. Ontdek hoe de Rechtswinkel je verder op weg kan helpen bij juridische vragen en de digitale overheid.

Gratis en vrijblijvend juridisch advies
Rechtswinkel Zuidwest-Nederland biedt in Roosendaal en omstreken kosteloos juridisch advies aan. De Rechtswinkel gaat je meenemen in diverse juridische thema's, zoals huurrecht en arbeidsrecht. Je krijgt hierbij interessante en grappige praktijkvoorbeelden zien. Tijdens een juridische kwestie heb je misschien ook te maken met de online overheid.
De Rechtswinkel gaat je verschillende tips geven en je laten zien hoe je deze digitale vraagstukken kunt aanpakken! Tijdens het webinar heb je alle gelegenheid om vragen te stellen.
Heb je nu al vragen over de online overheid? Neem dan een kijkje op onze website om meer te weten te komen over het Informatiepunt Digitale Overheid.

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht
Meld je aan via deze aanmeldlink of meld je aan via de balie van de bibliotheek of bel naar 0165 - 55 20 80 (elke maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 14:00 uur).

Wie is Rechtswinkel Zuidwest-Nederland?
Een team van enthousiaste student-adviseurs en werkenden met een juridische achtergrond adviseren rechtzoekenden over uiteenlopende juridische vraagstukken. Je kunt bij de Rechtswinkel terecht voor zowel kleine als grotere vraagstukken over alle rechtsgebieden. De Rechtswinkel zet vraagstukken om in heldere taal en werkt samen met jou naar een praktische oplossing. Kijk voor meer informatie op www.rechtswinkel-zwn.nl.

Juridische vraag?
Heb je momenteel een juridische vraag waar je niet aan uit komt? Elke zaterdag zitten de vrijwilligers van de Rechtswinkel voor je klaar van 12:00 tot 14:00 uur in Bibliotheek Roosendaal. Daarnaast kun je de Rechtswinkel te allen tijde bereiken via contact@rechtswinkel-zwn.nl.