CoderDojo Roosendaal

29 januari 2022, van 10:30 tot 12:30 | Medialab, Bibliotheek in Roosendaal, Markt 54a

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elke laatste zaterdag van de maand kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar bij CoderDojo Roosendaal gratis leren programmeren, 3D printen/ontwerpen, en nog veel meer.

CoderDojo Roosendaal

Bij CoderDojo leer je alles over websites, games, apps en software door het zelf te doen. Er liggen leuke opdrachten voor je klaar om mee aan de slag te gaan. De mentoren helpen je op weg en je kunt bij ze terecht met al je vragen. Iedere maand werken we aan een nieuwe opdracht, maar je mag ook je eigen opdracht kiezen. We werken bijvoorbeeld met Scratch, de micro:bit, Mojo de robot en met de 3D printer. CoderDojo is voor iedereen. Het maakt dus niet uit als je nog nooit geprogrammeerd hebt. Bij CoderDojo leer je van en met elkaar.

Heb je een laptop of tablet? Neem deze dan mee!  

 

Beperkt aantal plaatsen

Aan de CoderDojo kan een beperkt aantal kinderen meedoen. Als je jezelf aanmeldt, ontvang je van ons bericht of jij ook daadwerkelijk mee kunt doen.
Houd er dus rekening mee dat jezelf aanmelden niet automatisch betekent dat je ook mee kunt doen.


Over CoderDojo

CoderDojo is een open source, door vrijwilligers opgezette beweging. Bij CoderDojo kunnen kinderen van 7 t/m 17 jaar gratis leren programmeren. Dit wordt verzorgd door vrijwilligers. Omdat CoderDojo open source is kan de invulling van elke Dojo anders zijn.

Heb je interesse om vrijwilliger CoderDojo te worden? Kijk snel bij onze vacatures.