DigiCafé Bergen op Zoom

24 november 2020, van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17

Kosten: Gratis

Iedere dinsdagavond terecht in het DigiCafé in Bibliotheek Bergen op Zoom. Tijdens het DigiCafé kun je deelnemen aan oefengroepen, vragen stellen tijdens het inloopspreekuur en elke laatste dinsdag van de maand houden we een themabijeenkomst waarbij een spreker komt vertellen over een specifiek thema.

Inloopspreekuur

Wil je graag je digitale vaardigheden vergroten of zijn er dingen waar je tegen aan loopt? Dan kun je elke dinsdagavond tussen 19.00 – 20.30 uur terecht bij het inloopspreekuur in het DigiCafé. Je hoeft je niet aan te melden, dus je kunt gewoon binnenlopen om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Oefengroepen

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je nog niet goed hoe het werkt? Dan is de Klik&Tik cursus iets voor jou. Je leert de computer opstarten, typen en e-mails versturen. Daarna ga je het internet op. Tweedehands koopjes, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen. Samen gaan we aan de slag. Om je aan te melden voor de Klik&Tik cursus kun je mailen naar cursus@bibliotheekwb.nl of bellen naar Esther Hartog: 0623225190.

Naast de Klik&Tik hebben we nog meer oefengroeppen. Samen kunnen we kijken welke het beste bij jou past.

Themabijeenkomst met spreker

Iedere laatste dinsdagavond van de maand is er een themabijeenkomst in het DigiCafé in Bergen op Zoom. Steeds is er een spreker aanwezig die aandacht besteed aan een actueel digitaal thema.