Tentoonstelling Monique van den Hout

14 oktober 2020 t/m 25 november 2020 | Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17

Kosten: Gratis

Je hebt stout, stouter en allerstoutst... en dat is Annabelleke. Monique van den Hout exposeert Annabelleke!

Je kunt in Bibliotheek Bergen op Zoom genieten van 18 stoute prenten uit de boeken Annabelleke: het allerstoutste kindje ter wereld en Annabelleke: Stouter dan ooit!

De stoute avonturen van Annabelleke zijn geschreven door Miriam Borgermans. De expressieve en grappige tekeningen van Monique van den Hout maken deze boeken een lust om te bekijken.

Fans van Annabelleke mogen deze tentoonstelling niet missen. Ben je nog geen fan? Kom dan ook zeker kijken tijdens de openingstijden, want de tekeningen zijn erg aanstekelijk!

Natuurlijk zijn de boeken ook te leen in de bibliotheek. Reserveer ze nu!