Expositie Onbeschaamd (Alien Mag)

3 september 2021 t/m 30 september 2021 | Bibliotheek Roosendaal, Markt 54A

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de maand september is er een prachtige expositie in Bibliotheek Roosendaal met de titel 'Onbeschaamd'. Onbeschaamd is een expositie die tien Roosendaalse vrouwen in de schijnwerpers zet. De expositie is een initiatief van Alien Mag, een online platform voor creatieve vrouwen.

Waar gaat Onbeschaamd over?
Onbeschaamd gaat over de kracht van vrouwen en hun pad naar volledige zelfacceptatie. De expositie geeft je een inkijkje in het persoonlijke leven van Roosendaalse vrouwen. Tien geportretteerden vertellen over hun zelfbeeld, hetgeen waar ze trots op zijn en waar hun kracht ligt. De deelnemers zijn allemaal thuis gefotografeerd door fotograaf Zoë Zandwijken.

Over Alien Mag

Alien Mag is een online platform dat creatieve vrouwen een stem geeft door middel van artikelen, evenementen en brainstormsessies. Het platform is opgericht door Roosendaalse creatievelingen, met als doel om creativiteit te stimuleren en kansen te bieden aan (opkomend) vrouwelijk talent.

Opening expositie 'Onbeschaamd'
Op vrijdag 3 september wordt de expositie officieel geopend. Vanaf 14:30 uur is de inloop en vanaf 15:00 uur start het programma rondom de expositie. Je kunt een opening verwachten met uitleg over Alien Mag (Naima Azzouzi), een spoken word artiest (Oznur) treedt op en een uitleg over de expo. Aanwezigen krijgen een tastbare herinnering mee aan deze bijzondere expositie.

De hele maand september is de expositie gratis te bewonderen tijdens reguliere openingstijden van de bibliotheek in Roosendaal.