Lezing van schrijvers Sander Kollaard en Willemijn Kranendonk

5 juli 2022, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17

Kosten: Gratis

Winnaar van de Libris Literatuur Prijs Sander Kollaard en de jonge debutante Willemijn Kranendonk gaan in gesprek over het schrijverschap.

Dinsdagavond 5 juli van 20.00 - 22.00 uur geven de twee literaire schrijvers een lezing in de bibliotheek in Bergen op Zoom. De schrijvers nemen je mee in het schrijverschap. Ze vertellen je graag meer over wat hen drijft te gaan schrijven, hoe ze te werk gaan, wat hun valkuilen zijn, hoe het is om te debuteren en hoe het is om een grote literaire prijs te winnen. Uiteraard wordt er nog veel meer besproken en is er alle ruimte voor vragen.

De lezing is gratis en wordt gegeven in samenwerking met Boekhandel Quist. Graag van tevoren aanmelden via: info@quistboeken.nl

Foto: © Annaleen Louwes