Webinar: Het nieuwe donorregister

24 november 2020, van 19:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 24 november is er van 19:00 tot 21:00 uur een online themabijeenkomst over Het nieuwe donorregister. Samen met ervaringsdeskundige van de Nederlandse Transplantatie Stichting, Karen Schipperen geven wij antwoord op al je vragen en proberen wij je zo goed mogelijk te informeren. Hopelijk ben je na het deelnemen aan het webinar zelf in staat om een weloverwogen keuze door te geven in het donorregister.

Het nieuwe donorregister
Op 1 juli 2020 is de donorwet veranderd. Met deze wet komt iedereen in Nederland vanaf 18 jaar en ouder automatisch met ja in het donorregister. In Het nieuwe donorregister vul je in of je na je overlijden wel of geen organen en weefsel aan een patiënt wilt geven, bijvoorbeeld je nier, longen of huid.
Veel mensen hebben nog vragen over deze nieuwe donorwet. Bijvoorbeeld “Hoe moet ik mijn keuze invullen?” “Welke keuzes kan ik maken?” of “Wat gebeurt er als ik niets invul?”

Aanmelden
De themabijeenkomst is gratis. Je kunt je aanmelden door te klikken op de onderstaande knop en het formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je informatie over hoe je de bijeenkomst kunt volgen.