Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij minimaal tot en met 9 februari gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!

Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten.

Kijk hier voor de Corona maatregelen.

Webinars

Webinars

Naast landelijk grootste collectie aan boeken, e-books, media en films stimuleert de bibliotheek een leven lang leren door activiteiten, cursussen en workshops aan te bieden om inwoners verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.


We zijn er voor iedereen die wil lezen, leren, ontmoeten en ontdekken. Dat geldt dus voor zowel jong als oud. Hiervoor worden regelmatig bijeenkomsten en ontmoetingen georganiseerd in de huiskamers van de bibliotheek, maar we bieden ook webinars aan.


Een webinar is een samenvoeging van de woorden 'Web' en 'Seminar'. Het is een bijeenkomst op internet waarbij je thuis achter je computer aan de presentatie kunt volgen. Je ziet en hoort de spreker dus rechtstreeks op je scherm en hebt de gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan via de chat en soms is het ook mogelijk om rechtstreeks de vraag aan de spreker te stellen.

 • Webinar Het nieuwe donorregister Bekijk details

  21 januari 2021, van 19:30 tot 21:00 | Online

  Op donderdag 21 januari (19:30-21:00 uur) organiseert bibliotheek West-Brabant een webinar over het nieuwe Donorregister. Een gastspreker vertelt over wat doneren inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Na aanmelding ontvang je een dag voor de webinar een link om online deel te nemen. Het kan zijn dat deze mail in je spambox terechtkomt, check dus ook vooral 'ongewenste mail'.

 • Webinar Profileer jezelf met LinkedIn Bekijk details

  26 januari 2021, van 18:30 tot 19:30 | Online

  Heb jij een LinkedIn profiel, maar maak je er eigenlijk geen gebruik van? Laat je te weinig zien wie jij bent als professional? Zet je LinkedIn niet effectief in en laat je daardoor kansen liggen?

 • Webinar Starten met LinkedIn Bekijk details

  15 februari 2021, van 10:00 tot 11:30 | Online

  Heb jij geen LinkedIn profiel, maar ben je benieuwd hoe je zo'n profiel moet aanmaken? Neem dan deel aan de webinar "Starten met LinkedIn".