Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij minimaal tot en met 28 april gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!
LET OP: De AfhaalBieb is gesloten op Koningsdag (dinsdag 27 april, alle vestigingen behalve Dinteloord, Kruisland en Nieuw-Vossemeer).


Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten.

Kijk hier voor de Corona maatregelen.

Peuter Parade

Nu nog even online

Nu nog even geen Peuter Parade in de bibliotheek, maar natuurlijk wel thuis een Peuter Parade. Daarom speciaal voor jou je eigen Peuter Parade Pakket voor thuis!  

Een Peuter Parade gemist, of wil je hem nog een keer doen? Kijk dan hieronder voor de Peuter Parade Online; een kort filmpje met het verhaal, tips en leuke opdrachten om de Peuter Parade thuis te volgen.

Lees, praat en doe met ons mee!

Online Peuter Parade tijdens Media Ukkie Dagen

Het thema van de Media Ukkie Dagen 2021 was 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet." Bekijk de livestream van deze Media Ukkie Dagen terug door op het filmpje te klikken!

Coco kan het!

De live stream van de Peuter Parade 'Coco kan het!' is al geweest. Dit boek stond centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen 2021.  

Het Kleurenmonster

Bekijk ons filmpje over het boek 'Het Kleurenmonster' en lees het boek over het spannende, leuke, blije, verdrietige, boze en verliefde Kleurenmonster.

Heb jij misschien olifant gezien?

Wil je samen met ons aan de slag met het boek ‘Heb jij misschien olifant gezien?’  Als we olifant kunnen vinden, mag jij hem alles vragen. 

Voorleesboeken