Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij minimaal tot en met 28 april gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!
LET OP: De AfhaalBieb is gesloten op Koningsdag (dinsdag 27 april, alle vestigingen behalve Dinteloord, Kruisland en Nieuw-Vossemeer).


Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten.

Kijk hier voor de Corona maatregelen.

Voor professionals

Voorleescoördinator

Met een voorleescoördinator wordt het voorleesbeleid goed geborgd binnen jouw instelling. Daarnaast is het meedoen met de landelijke Monitor ook van grote waarde om te zien waar jouw locatie zich nog kan ontwikkelen of om te zien wat er allemaal goed gaat.  

Training Kleintje Digi(taal)

Deze trainging gaat over mediaopvoeding voor pedagogisch medewerkers die werken met kinderen tot 6 jaar. Kleintje (digi)taal bestaat naast een e-learning module uit een inspirerende startbijeenkomst en coaching door de bibliotheek.

Training interactief voorlezen

Deze training biedt praktische handvatten om door middel van voorlezen te werken aan actieve taalstimulering, verhaalbegrip en begrijpend luisteren bij baby’s en peuters.

Boekstart Pro

Zelf werkzaam in de kinderopvang, in de jeugdgezondheidszorg of in een bibliotheek? Deze website helpt je verder in uitvoering van het programma BoekStart