DigiWegwijs

Onderwerpen DigiWegwijs

De Online Bibliotheek

Wist je dat bijna 30.000 e-books te leen zijn via de Online Bibliotheek? En meer dan 4000 luisterboeken. Maar hoe gebruik je de Online Bibliotheek eigenlijk? 

Online Privacy

Op het internet is tegenwoordig nog maar weinig privé. We liken, taggen en chatten wat af. We staan daarbij niet altijd stil bij het feit dat alles wat je online zet te achterhalen is. 

Gamen

Gamen is verslavend...maar ken je ook de positieve effecten? Ze bevorderen de creativiteit, het ruimtelijk inzicht, het strategische denken en zelfs ook de sociale intelligentie.

Smartphone fotografie

Fotograferen met je mobiele telefoon is helemaal hot! Door het kleine formaat dat je overal in je zak mee kunt nemen kun je zonder moeite je mooiste momenten vastleggen. Wat moet je juist wel en niet doen om goed te fotograferen met je smartphone? 

LinkedIn

LinkedIn is een online sociaal netwerk om zakelijke contacten te onderhouden. Je kunt je gratis aanmelden en een profiel aanmaken. Het belangrijkste doel is om van elkaars (zakelijke) netwerk gebruik te maken. Maar hoe kun je LinkedIn nu het beste gebruiken?