Door coronamaatregelen zijn wij minimaal tot en met 26 mei gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!
LET OP: De AfhaalBieb is gesloten op  Hemelvaartsdag : donderdag 13 mei en tweede Pinksterdag: maandag 24 mei.


Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten. Kijk hier voor de Corona maatregelen.

De Digitale Voorleestas

De Digitale Voorleestas

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek. Drie goede redenen om voor te lezen:

1. Je hebt samen plezier;
2. Je oefent en speelt met taal;
3. Je neemt elkaar mee in jullie eigen kijk op de wereld.

Ben je door je eigen prentenboeken heen en is de Bibliotheek nog steeds dicht? Hieronder vind je elke week nieuwe prentenboeken in de Digitale Voorleestas. Klik op de afbeelding van het boek. Zo wordt er een document geopend. Hierin staat een link naar het online prentenboek. Ook staan hier kleine opdrachten bij het verhaal die je samen met je kind kunt doen. Zo maak je samen lezen nog leuker!

Voor wie is De Digitale Voorleestas? Het is bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar en hun ouders. Is je kind jonger of ouder en lijkt het je toch leuk om dit samen te doen? Dan mag dat natuurlijk! 

Hoe werkt het? Klik op een van de afbeelding hieronder en je vindt meer over het boek en de bijbehorende opdrachtjes. Veel plezier!