Corona maatregelen: alle vestigingen van Bibliotheek West-Brabant voorlopig gesloten

Gepubliceerd op: 15 december 2020 13:00

Vanwege de verscherpte Corona maatregelen zijn wij tot minimaal maandag 15 maart gesloten.

Alle vestgingen gesloten
Alle bibliotheken in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert zijn minimaal tot en met maandag 15 maart gesloten voor het publiek.
Bibliotheek West-Brabant hecht veel waarde aan de gezondheid van haar bezoekers, medewerkers en vrijwilligers om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de kans op besmetting te verkleinen.

Blijven Lezen
Heb je boeken of andere materialen van de bibliotheek in huis? De uitleentermijn van reeds geleende materialen is verlengd tot 1 april. Omdat wij boetevrij zijn, wordt er sowieso geen telaatgeld berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen.

Ook kun je gebruik maken van de online bibliotheek. Je vindt er duizenden e-books voor je pc, mobiel, tablet of e-reader en daarnaast ook nog eens duizenden luisterboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Sinds kort vind je in onze nieuwe Tijdschriftenbieb ook een collectie gratis tijdschriften. Klik hier voor meer info.

Afhaalservice
De AfhaalBieb is open voor het afhalen van jouw reserveringen en het inleveren van geleende materialen! Klik hier voor de openingstijden van de AfhaalBieb.

Reserveringen
Je gereserveerde materialen blijven in ieder geval nog 10 dagen voor je klaarstaan vanaf dat we weer opengaan. Je kunt blijven reserveren tijdens de sluiting.

Activiteiten op locaties gaan niet door
Alle activiteiten die gepland stonden in onze vestigingen gaan niet door. Heb je je al aangemeld? Dan krijg je hiervan bericht.

Online activiteiten
Online activiteiten gaan wel gewoon door. Houd hiervoor onze agenda en social media in de gaten.

Meer info
Voor meer informatie en het laatste nieuws over het coronavirus verwijzen wij je graag door naar de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/coronavirus