Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij minimaal tot en met 9 februari gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!

Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten.

Kijk hier voor de Corona maatregelen.

Corona maatregelen: vanaf 23 november weer open

Gepubliceerd op: 18 november 2020 13:00

Vrijwel alle vestigingen zijn vanaf maandag 23 november weer open vanwege de versoepeling van de Corona maatregelen.

Vestgingen open: Vanaf maandag 23 november zijn vrijwel alle vestigingen in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen Steenbergen, Woensdrecht, en Zundert weer open. Kom langs om iets te lenen, studeren of een activiteit te bezoeken.
Wil je in Bibliotheek Roosendaal werken/studeren? Reserveer dan hier een plek. In de andere bibliotheken kun je zo binnenlopen en vragen of er plek is. 
Klik hier voor de actuele openingstijden vanaf 23 november.

Blijven Lezen: 
Heb je boeken of andere materialen van de bibliotheek in huis? De uitleentermijn van reeds geleende materialen is verlengd tot 4 januari 2021. 

Ook kun je gebruik maken van de online bibliotheek. Je vindt er duizenden e-books voor je pc, mobiel, tablet of e-reader en daarnaast ook nog eens duizenden luisterboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen. 

Reserveringen: Het is mogelijk om te reserveren. Jouw reserveringen blijven 2 weken staan.

Boekenbrievenbus: In de vestigingen waar een boekenbrievenbus is, blijft deze geopend.

Meer info: Voor meer informatie en het laatste nieuws over het coronavirus verwijzen wij je graag door naar de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl/coronavirus