De Bieb Werkt | Laat je inspireren door Marjoleine Bakker

Gepubliceerd op: 30 maart 2023 10:20

Tijdens deze bijeenkomst neemt Marjoleine Bakker je mee in een inspirerend verhaal over haar loopbaan. Daarna is er gelegenheid om te (leren) netwerken. Er is ook iemand van het UWV aanwezig die het STAP-budget toelicht.

STAP betekent Stimulering Arbeidsmarkt Positie’. De overheid wil met het STAP-budget de drempel verlagen voor werkenden en werkzoekenden om een opleiding, training of cursus te volgen. Dit betekent dat er ook voor jou een overheidssubsidie van € 1.000,- klaarligt om een cursus of opleiding te volgen. Deze financiële bijdrage kun je bijvoorbeeld goed inzetten voor een studie of opleiding. Handig als je een carrièreswitch overweegt.

Wie is Marjoleine Bakker?
Marjoleine is zzp’er werkt als Adviseur duurzaamheid en gedragsverandering. Haar bedrijf heet Start Now. Voorheen werkte ze als inkoper voor een grote kledingproducent. Ze neemt je mee in het verhaal van haar loopbaan. Een verhaal dat vooral bedoeld is als inspiratie voor anderen. Dus twijfel jij over of je doet wat je écht leuk vindt, meld je dan zeker aan en laat inspireren door welke stappen Marjoleine heeft genomen, waar ze tegenaan is gelopen en vooral wat ze geleerd heeft.

Waar en wanneer
Datum       | donderdag 20 april
Tijd            | 19.30-21.00 uur
Locatie      | Bibliotheek in Roosendaal, Markt 54a

Vooraf aanmelden
De toegang is gratis. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Je moet je wel vooraf even aanmelden.

Aanmelden | Bijeenkomst Marjoleine Bakker

STAP spreekuur
Kun je deze avond niet, maar heb je wel hulp nodig bij het aanvragen van een STAP-budget? Of wil je meer weten over een opleiding of training die bij jou past? Kom dan naar het STAP spreekuur in de bibliotheek in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Meer weten over De Bieb Werkt