Kenny Anders maakt nummer met laaggeletterden

Gepubliceerd op: 10 september 2021 08:34

Naast dat de van oorsprong uit Bergen op Zoom afkomstige Kenny van Elteren muziek maakt, is hij ook afgestudeerd psycholoog. Deze combinatie kwam hem onlangs goed van pas. Want voor PopMonument ging Kenny een bijzondere samenwerking aan met de Bibliotheek West-Brabant in het kader van de Week van Lezen en Schrijven.

Voor het project van PopMonument ging Kenny in de Verhalenkamer van de bibliotheek in Bergen op Zoom het gesprek aan met laaggeletterden. Op basis daarvan schreef hij een nummer waarin hij hun verhaal vertelt. Een mooi voorbeeld van inclusiviteit; iedereen kan meedoen!

Het nummer werd vrijdag 10 september opgenomen in Gebouw-T en Kenny trad er mee op tijdens PopMonument Bergen op Zoom.

Binnenkort wordt het nummer gereleased en kan iedereen het streamen.