Servicepunt Ossendrecht in een nieuw jasje

Gepubliceerd op: 17 december 2021 15:00

Vanaf 3 januari wordt het Servicepunt in Ossendrecht in een nieuw jasje gestoken.

In januari veranderen de openingstijden van het Servicepunt in Ossendrecht. Op deze locatie komt ook een zelfservice waardoor de openingstijden voor afhalen van reserveringen en terugbrengen van boeken ruimer worden. Ook de bibliotheekruimte is aangepakt. Zodat er meer ruimte is om activiteiten te kunnen aanbieden. De jeugdcollectie is verhuisd naar de school en wordt vanuit daar uitgeleend. Je kunt nog wél jeugdboeken reserveren en afhalen in het servicepunt.

Afhalen reserveringen

Bij het Servicepunt kun je als lid van de bibliotheek boeken, die je vooraf thuis online hebt gereserveerd, ophalen en weer inleveren. Het afhalen van reserveringen kan dagelijks tussen 9.00 en 16.30 uur.

Boeken reserveren

Boeken kun je reserveren op onze website. Boeken die je vóór vrijdag reserveert, kun je veelal de eerstvolgende woensdag in Ossendrecht ophalen. Je ontvangt bericht als je reservering beschikbaar is.

Collectie volwassenen

In de bibliotheek staat een actuele collectie voor volwassenen. Elke werkdag kun je vanaf 15.00 uur,
en op woensdag vanaf 13.00 uur boeken uitzoeken en deze lenen via de zelfservice.

Gewijzigde openingstijden vanaf 3 januari

Zelfservice

Voor het ophalen van gereserveerde boeken, en het inleveren van boeken
maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Boeken uitzoeken en lenen
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:     van 15.00 tot 16.30 uur
Op woensdag:                                                      van 13.00 tot 16.30 uur

Op woensdag en vrijdag is van 9.00 tot 10.00 uur een medewerker aanwezig om vragen te beantwoorden en je te helpen met zoeken of reserveren.