Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij minimaal tot en met 28 april gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!
LET OP: De AfhaalBieb is gesloten op Koningsdag (dinsdag 27 april, alle vestigingen behalve Dinteloord, Kruisland en Nieuw-Vossemeer).

Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten.

Kijk hier voor de Corona maatregelen.

E-book St Anna

Gepubliceerd op: 25 januari 2021 13:57

Met veel plezier presenteren wij het e-book “Vertel je Verhaal over St. Anna”, gebaseerd op (waargebeurde) verhalen van oudleerlingen, inwoners Halderberge en bewoonsters van het kloosterinternaat.

Het e-book maakt deel uit van een reeks activiteiten, zoals een expositie in de bibliotheek in Oudenbosch, die gevestigd is in de voormalige kapel van St. Anna in september 2020 en een Human Library op 12 september 2020, waarbij er een “levend boek” gereserveerd kon worden voor een half uur.

In 2021 zetten we de lijn voort met de publicatie van dit e-book en een filmpje van Ans Brens, oudleerlinge. Eind mei volgt een webinar met de Heemkundige Kring Broeder Christofoor, de Wethouders van Cultuur en Religieus Erfgoed en de inzenders van al deze mooie verhalen. Zo bewaren we de geschiedenis van dit bijzondere instituut voor de toekomstige inwoners van de gemeente Halderberge.