Door coronamaatregelen zijn wij minimaal tot en met 26 mei gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!
LET OP: De AfhaalBieb is gesloten op  Hemelvaartsdag : donderdag 13 mei en tweede Pinksterdag: maandag 24 mei.

Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten. Kijk hier voor de Corona maatregelen.

Studeren in Bibliotheek Roosendaal?

Gepubliceerd op: 7 april 2021 12:15

Dat is weer mogelijk. Reserveer nu je studieplek!

Heb jij een belangrijke deadline voor je huiswerk of moet je een verslag voor school maken?
Heb je thuis te veel afleiding en wil je een tijdje in een andere omgeving werken?
Dan is de bibliotheek dé oplossing!
Er zijn rustige studieplekken, WiFi, voldoende stopcontacten én... je zit midden tussen alle naslagwerken, van actuele tijdschriften tot boeken en digitale bronnen. Je hebt de informatie zo gevonden.