Cadeautje voor al onze leden

Gepubliceerd op: 25 mei 2020 10:45

Onze fysieke vestigingen zijn ongeveer twee maanden gesloten geweest. Hoewel onze leden online e-books en luisterboeken konden downloaden, was het niet mogelijk om papieren boeken te lenen. Daarom compenseren wij al onze leden, door hun abonnement twee maanden gratis te verlengen.

Abonnement verlopen in januari - april

Alle abonnementen die van januari tot en met april 2020 verliepen, zijn met twee maanden verlengd. Dit betekent dat deze leden, die hun contributie al betaald hebben, aan het eind van het abonnement twee gratis maanden lid blijven. Hun abonnementen verlopen dus van maart tot en met juni 2021.

Abonnement verlopen vanaf juni

Voor leden wiens abonnementen vanaf juni verlopen, geldt wat anders. Zij ontvangen hun contributiebrief voor het nieuwe abonnement twee maanden later dan gebruikelijk. Hun huidige abonnement wordt dus automatisch met twee maanden verlengd.

Abonnement verlopen in mei

De leden die in mei hun contributiebrief ontvangen hebben, betalen al voor een nieuw jaar. Voor hen geldt dat de einddatum van hun abonnement met twee maanden wordt verlengd. De volgende contributiebrief wordt dus pas verstuurd in juli 2021.

We hopen dat jullie genieten van dit cadeautje en wensen jullie veel leesplezier!