Cursus Presenteer jezelf

Gepubliceerd op: 12 augustus 2021 16:00

De Bibliotheek West-Brabant biedt de gratis cursus 'Presenteer jezelf' aan. In vier sessies leer je wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je jezelf en jouw kwaliteiten kunt presenteren in een video, zodat je beter opvalt tijdens een sollicitatie.

Onderscheid je van je concurrentie en vergroot je kans op werk

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Samen gaan we op onderzoek uit naar waar jij goed in bent en hoe je dit op een positieve manier inzet in een filmpje. De gratis cursus is bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden tijdens het solliciteren.
Tijdens de cursus heeft cursusleider Jacqueline Braat het onder andere over de volgende thema's:

• hoe kom ik over op een ander;
  • wie ben ik en wat wil ik uitstralen;
  • wat wil ik voor werk doen;
  • hoe vertaal ik dit in een video en hoe profileer ik mezelf;
  • wanneer is iets een mooie foto of video?

Je kunt deelnemen aan Presenteer jezelf als:

• je de Nederlandse taal redelijk vaardig bent;
  • je je op een andere wijze wilt profileren tijdens het solliciteren;
  • je vaardiger wilt worden in het maken en monteren van videos.

Maximum aantal deelnemers: 10

Heb je een tablet? Neem die dan mee naar de cursus. Heb je die niet, dan is er een device te leen via de bibliotheek.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen? Stuur dan een mail naar cursus@bibliotheekwb.nl. Je kunt ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-23225190. Wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer er weer een cursus start.