Cursus Presenteer jezelf

Gepubliceerd op: 12 augustus 2021 16:00

In het najaar start de gratis cursus 'Presenteer jezelf' bij de Bibliotheek West-Brabant. In vier sessies leer je wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je jezelf en jouw kwaliteiten kunt presenteren in een video zodat je beter opvalt tijdens een sollicitatie.

Onderscheid je van je concurrentie en vergroot je kans op werk

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Samen gaan we op onderzoek uit waar jij goed in bent en hoe je dit op een positieve manier inzet in een filmpje. De gratis cursus is bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden tijdens het solliciteren. Meer informatie is op te vragen via cursus@bibliotheekwb.nl of via 06-23225190, benoem dan de locatie waar je de cursus wilt volgen.

Tijdens de cursus heeft cursusleider Jacqueline Braat het onder andere over de volgende thema's:

• hoe kom ik over op een ander;
  • wie ben ik en wat wil ik uitstralen;
  • wat wil ik voor werk doen;
  • hoe vertaal ik dit in een video en hoe profileer ik mezelf;
  • wanneer is iets een mooie foto of video?

Locaties en data

Bibliotheek Bergen op Zoom: Donderdag 2, 9, 16 en 23 september 9.00 – 11.30 uur

Bibliotheek Hoogerheide: Maandag 27 september, 4, 11 en 18 oktober van 9.00 -11.30 uur

Haal- en brengpunt Zundert: Vrijdag 5, 12,19 en 26 november van 9.00 – 11.30 uur

Bibliotheek Roosendaal: Donderdag 2, 9 16 en 23 december van 9.00 – 11.30 uur

Je kunt deelnemen aan Presenteer jezelf als:

• je de Nederlandse taal redelijk vaardig bent en durft te spreken vanaf B1 niveau.
  • je je op een andere wijze wil profileren tijdens het solliciteren.
  • je vaardiger wil worden in het maken en monteren van video's.

Maximum aantal deelnemers: 10. En we houden ons aan de dan geldende covid-19 regels.

Heb je een tablet? Neem die dan mee naar de cursus. Heb je die niet, dan is er een device te leen via de bibliotheek.