Cursus Digisterker in Roosendaal

Gepubliceerd op: 30 oktober 2022 11:07

In de bibliotheek in Roosendaal start op woensdag 30 november de cursus Digisterker waarbij deelnemers leren omgaan met de websites van de Belastingdienst, het UWV en de gemeente.

Deelnemers leren bijvoorbeeld hoe je huurtoeslag moet aanvragen, hoe je een verhuizing doorgefet of hoe je informatie aanvraagt over de opbouw van de AOW.
Veel mensen weten niet hoe ze dit kunnen aanvragen of vinden dat moeilijk om te doen. Daarom biedt de bibliotheek deze speciale internetcursus Digisterker: werken met de digitale overheid aan.
In vier gratis bijeenkomsten maak je kennis met het werken met de digitale overheid. Je leert handige informatie te vinden en je leert hoe je iets moet aanvragen, bijvoorbeeld bij de gemeente. Ook krijg je te zien wat de overheid allemaal al over je weet, zoals de opbouw van je AOW. Verder leer je hoe je een DigiD kunt aanvragen en hoe je DigiD moet gebruiken.

De gratis cursus is voor alle inwoners van de gemeente Roosendaal die al met internet kunnen omgaan. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek ben je van harte welkom. De cursus bestaat uit vier lessen en wordt gegeven op:

• woensdag 30 november
  • woensdag 7 december
  • woensdag 14 december
  • woensdag 21 december

Tijd:        10.00-12.00 uur
Locatie:  Bibliotheek in Roosendaal, Markt 54a

Heb je vragen, of wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 06 - 18 05 22 48 of stuur een email: cursus@bibliotheekwb.nl

Wil je deelnemen, meld je dan hieronder aan.

Meld je hier aan!