Lezing Supermarktsurvival door Teun van de Keuken: volg het online

Gepubliceerd op: 14 augustus 2021 10:00

Dinsdag 7 september om 19:30 uur organiseert de Bibliotheek West-Brabant een gratis lezing door Teun van de Keuken over zijn boek de Supermarktsurvivalgids in de bibliotheek in Roosendaal. Teun van de Keuken deelt zijn kennis over de voedselindustrie en de verkooptechnieken van supermarkten met jou, zodat je niet meer met onzinproducten thuis komt. De lezing is ook online te volgen.

Pakkende voorbeelden en schokkende onderzoeken

Teun van de Keuken is journalist en onder meer bekend van de programma's ‘Keuringsdienst van waarde’, ‘De slag om de klerewereld’ en ‘De Vuilnisman’. Teun van de Keuken geeft tijdens de lezing over de Supermarktsurvivalgids pakkende voorbeelden en deelt schokkende onderzoeken over de voedselindustrie.

Je krijgt simpele tips hoe je in de supermarkt-jungle vol aanbiedingen, verpakkingen en slogans goede en gezonde keuzes kunt maken zonder beïnvloed te worden door goedkope marketingtrucs.

Week van Lezen en Schrijven
In verband met de Week van Lezen en Schrijven is er ook aandacht voor laaggeletterdheid. Voor mensen met laaggeletterdheid en moeite om verpakkingen te lezen is de uitdaging om gezond en goed te eten nog groter dan voor mensen met deze basisvaardigheden. Tijdense deze week worden er leuke andere activiteiten georganiseerd in verschillende vestigingen, zoals gezellige kookworkshops. Alle activiteiten tijdens de Week van Lezen en Schrijven vind je hier: Agenda Week van Lezen en Schrijven.

Aanmelden
De lezing is VOLgeboekt, maar geen nood... Je kunt de lezing ook online volgen. Meld je hieronder aan en dan ontvang je een week voor de lezing een link om de lezing gratis te volgen.