Nieuwe abonnementen

Gepubliceerd op: 27 februari 2020 14:00

Bibliotheek VANnU en Bibliotheek Het Markiezaat zijn sinds 1 januari 2020 gefuseerd en gaan samen verder als: de Bibliotheek West-Brabant. Dit betekent dat we vanaf 1 april 2020 nieuwe abonnementen aanbieden. We hebben het makkelijk gemaakt voor je, want je kunt voortaan kiezen uit twee verschillende abonnementen. Vanaf 1 april betaal je bij ons ook geen boetes meer. En nee, dit is geen 1 april grap!

Eindeloos genieten €47,50

Dit is ons standaard abonnement en hiermee kun je onbeperkt materialen lenen! De uitleentermijn is 4 weken en je kunt nog steeds via onze website of onze app je boeken verlengen. Wanneer je kiest voor betaling via automatische incasso ontvang je €2,50 korting op je abonnement.

Voordelig ontdekken €32,50

Wil je graag een abonnement bij de bibliotheek, maar wil je dit liever eerst uitproberen? Dan kun je kiezen voor het Voordelig ontdekken abonnement. Je kunt hiermee maximaal 20 materialen en 6 ebooks lenen gedurende een jaar. De uitleentermijn is 3 weken en je kunt ook deze materialen via onze website of onze app verlengen. Bij dit abonnement kun je ook kiezen voor betaling via automatische incasso, waarmee je €2,50 korting krijgt.

Heb je al een abonnement lopen bij ons? Dan verandert er op dit moment nog helemaal niks voor jou. Wanneer je abonnement afloopt zal je abonnement automatisch worden overgezet naar een van deze bovenstaande abonnementen. Heb je al een Voordelig ontdekken abonnement? Dan wordt deze automatisch overgezet naar het nieuwe Voordelig ontdekken abonnement. Heb je nu een Lekker lezen, Lekker lezen plus of een Eindeloos genieten abonnement? Dan wordt dit automatisch overgezet naar het nieuwe Eindeloos genieten abonnement.