Taalhuis en Taalpunt spreekuren weer opgestart

Gepubliceerd op: 19 juni 2020 12:00

Onze Taalhuis en Taalpunt spreekuren zijn sinds deze week weer opgestart in Bergen op Zoom, Roosendaal en Zevenbergen.

Na een lange tijd zonder activiteiten in de Bibliotheek proberen we weer langzaam het een en ander op te starten. En dat is gelukt. Vanaf deze week zijn de Taalhuis en Taalpunt spreekuren weer van start gegaan. Op dit moment kun je hiervoor alleen nog maar terecht in Bergen op Zoom, Roosendaal of Zevenbergen (voor alle inwoners van de gemeente Moerdijk). We hopen zo snel mogelijk weer overal te kunnen starten met de spreekuren en taaloefengroepen. Via onze website en social media accounts zullen we je hierover op de hoogte houden.

Bergen op Zoom
Iedere woensdag van 11:00 - 13:00 uur.
kortemeestraat 17.

Roosendaal
Iedere donderdag van 14:00 - 15:00 uur.
Markt 54a.

Zevenbergen
Iedere donderdag van 13:00 - 15:00 uur.

Ben je van plan om naar een van de spreekuren te komen? Mail dan even naar taalhuis@bibliotheekwb.nl. Je mag ook zonder afspraak binnen lopen. Let dan wel op de coronamaatregelen die aangegeven zijn in de bibliotheek. Kom het liefste alleen of met maximaal 1 andere persoon. We hopen je snel weer te zien!