ThuisBieb

Gepubliceerd op: 6 april 2020 12:00

De gebouwen zijn misschien gesloten, maar de Nederlandse bibliotheken zijn online gewoon open. De ThuisBieb-app bevat 100 e-books voor iedereen – ook voor mensen die géén lid zijn van de Bibliotheek. De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Met de ThuisBieb steken de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem in deze onzekere tijd.

ThuisBieb-app

De ThuisBieb-app is vanaf vandaag te downloaden voor alle iOS-gebruikers. Heb je een Apple-telefoon of -tablet? Dan kun je deze app downloaden in de Apple App Store. Voor alle Android gebruikers komt de app er zo snel mogelijk aan.

100 e-books voor iedereen

In de ThuisBieb-app staan 100 e-books, die voor iedereen, lid of (nog) geen lid van de bibliotheek, beschikbaar zijn tot 10 mei. Aangezien alle onze gebouwen momenteel gesloten zijn, willen we jullie een mooi leescadeau bieden.

Vragen

Mocht je vragen hebben over de thuisbieb, kijk dan hier voor de veelgestelde vragen.