VakantieBieb 2020: Een zomer vol verhalen

Gepubliceerd op: 25 juni 2020 15:00

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kun je deze zomer naast het lezen van e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleef je een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en ook niet-leden van de Bibliotheek!

E-books en luisterboeken

Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent:met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd. Je vindt er tientallen e-books enluisterboeken, voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. 

Voor iedereen iets leuks

Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld SuperDolfje van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als Instagirl van Annette Mierswa en Klem van Mel Wallis de Vries. En voor volwassenen is er ook veelmoois, denk aan Otmars zonen van Peter Buwalda of De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan. Omdat er zowel e-books als luisterboeken in de VakantieBieb zitten, kun je kiezen voor lezen of luisteren – net was je op dat moment het beste uitkomt.

Winactie voor jeugdige lezers

Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Jullie maken kans op een BeatsSolo Pro-koptelefoon. Hiervoor vragen we je om door te geven wat jouw favoriete boek in de VakantieBieb is.

Over de VakantieBieb

De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play.De boeken zijn te lezen van 1 juli t/m 31 augustus 2020, ook als je geen lid bent van deBibliotheek. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van deKoninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland. Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl.