We zijn weer open

Gepubliceerd op: 19 mei 2021 14:47

Goed nieuws! De Bibliotheek West-Brabant is vanaf 20 mei weer geopend. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist. Op maandag 17 mei kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen. Uiteraard blijven de geldige coronamaatregelen van kracht. Daarbij is de bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

Boeken lenen en terugbrengen
Wanneer je de bibliotheek bezoekt, gelden de coronamaatregelen. Je mag geen coronaklachten hebben, je moet je registreren en je moet een toegangsitem hebben. Er mag namelijk maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Wanneer de toegangsitems op zijn, dan kun je buiten (op anderhalve meter afstand van elkaar) wachten tot er weer een toegangsitem beschikbaar is. Op deze manier houden we het voor iedereen veilig.

De openingstijden van jouw bibliotheek vind je hier.

Leestafels en studieplekken
Je kunt van de aangegeven zitplaatsen gebruikmaken. Er zijn minder plaatsen beschikbaar dan je gewend bent, omdat we ook hier rekening moeten houden met de anderhalve meter afstand. De koffiehoek blijft voorlopig dicht, hier kun je helaas nog geen gebruik van maken.

Bijeenkomsten in de Bibliotheek
Er zullen in de bibliotheek weer activiteiten en bijeenkomsten worden georganiseerd, soms is dit nog online, maar soms ook op locatie. Houd hiervoor de agenda in de gaten.

Heb je vragen over de coronamaatregelen?
We helpen je uiteraard graag verder. Meer informatie over de coronamaatregelingen vind je op de website van de rijksoverheid. Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekwb.nl of via 0165 - 55 20 80. We kijken ernaar uit om je vanaf 20 mei weer te verwelkomen in de Bibliotheek West-Brabant!