We zijn weer open

Gepubliceerd op: 26 juni 2021 14:47

Goed nieuws! Wij zijn weer open. We zijn heel blij je te mogen verwelkomen én je hoeft geen mondkapje meer te dragen. Daarbij is de bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

Boeken lenen en terugbrengen
Als je naar de bibliotheek komt om boeken te lenen of terug te brengen is de norm verlaagd naar 5 m2 per persoon. Er is geen gezondheidscheck, reservering of registratie nodig.

Verblijffunctie
Als je naar de bieb komt voor cursussen, activiteiten, de leestafel en/of een studieplek dan is reservering niet meer verplicht, maar de gezondheidscheck en registratie blijven wel nodig. De koffiehoek blijft voorlopig dicht, hier kun je helaas nog geen gebruik van maken.

De openingstijden van jouw bibliotheek vind je hier.

Bijeenkomsten in de bibliotheek
Er worden in de bibliotheek weer activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd, soms is dit nog online, maar soms ook op locatie. Houd hiervoor de agenda in de gaten.

Basisregels
Uiteraard blijven de basisregels van kracht:

• Was vaak en goed jouw handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.

Heb je vragen over de coronamaatregelen?
We helpen je uiteraard graag verder. Meer informatie over de coronamaatregelingen vind je op de website van de rijksoverheid. Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekwb.nl of via 0165 - 55 20 80. We kijken ernaar uit om jei weer te verwelkomen!