Actie: 50% korting op een nieuw jaarabonnement

*Actievoorwaarden

• De actie is geldig van 1 november 2022 tot en met 20 maart 2023.
  • Toepasbaar op de jaarabonnementen Eindeloos Genieten als ook Voordelig Ontdekken.
  • Eindeloos Genieten kost het eerste jaar € 23,75; daarna € 47,50.
  • Voordelig Ontdekken kost het eerste jaar € 16,25; daarna € 32,50.
  • Bij automatische incasso krijg je nog eens € 2,50 korting.
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden en niet voor bestaande leden van de Bibliotheek West-Brabant.
  • Je sluit het actieabonnement af voor 1 jaar. Na dit jaar wordt het actieabonnement automatisch omgezet in een jaarabonnement tegen het normale tarief.
    Wil je dit niet, dan kun je je abonnement schriftelijk of per e-mail opzeggen via: ledenadministratie@bibliotheekwb.nl
  • Ben je langer dan een jaar lid, dan kun je per maand opzeggen. Opzeggen kan minimaal 1 maand voor het verlopen van de geldigheidstermijn van het abonnement.
  • De algemene voorwaarden van de Bibliotheek West-Brabant zijn van toepassing op dit abonnement.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Ruime collectie boeken

Leden van de bibliotheek kunnen gebruik maken van onze collectie. Daarnaast kunnen zij ook gratis gebruik maken van Grootletterboeken, gesproken boeken en wetenschappelijke boeken. De Ontdekbieb en de Speelotheek zijn ook gratis.

Bekijk het aanbod

E-books en luisterboeken

Als je lid bent van de bibliotheek mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Naar e-books en luisterboeken

Online cursussen

Onze leden hebben gratis toegang tot interessante online cursussen op de leerplatformen Soofos en Goodhabitz. Inloggen doe je met je bibliotheekpas waarna je meteen kunt beginnen met
een online cursus!

Bekijk het online cursusaanbod

TijdschriftenBieb

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. De app TijdschriftenBieb heeft bij al je interesses een tijdschrift. En voor leden van de bibliotheek is het gebruik van deze app helemaal gratis.

Bekijk het aanbod

Gratis voor leden: online bronnen

Leden van de bibliotheek kunnen gratis gebruik maken van veel online bronnen. Zoals bijvoorbeeld Delpher, de Uittrekselbank en Junior Einstein. Je kunt deze bronnen niet alleen in de bibliotheek gebruiken, maar ook vanuit thuis. Inloggen doe je met je pasnummer en wachtwoord van je bibliotheekabonnement.

Bekijk de mogelijkheden