Collectie

Speciaal voor jeugd & jongeren

  • 0-6 jaar

  • 6-12 jaar

  • 12-18 jaar


Boek van de maand

Kim Vogel Sawyer De droom van de bibliothecaresse

roman

Een jonge vrouw accepteert in 1936 een baan bij een bibliotheek in een zeer gesloten gemeenschap.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Nieuwe e-books


Nieuwe Luisterboeken


Passend lezen

Ben je blind, slechtziend of dyslectisch en lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis de gesproken boeken lenen van Bibliotheekservice Passend Lezen.

Gesproken boeken

Digitale bronnen

Lezende man

Wil je weten wat de Bibliotheek je nog meer te bieden heeft? Wij zijn graag je gids, zodat jij je weg vindt naar betrouwbare informatie. 

Wat vind je van deze pagina's?

Man die vrouw website laat zien

Inspireren deze nieuwe pagina's jou bij het vinden van een volgend boek om te lezen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening.

Muziekweb

Muziekweb is dé muziekbibliotheek van Nederland. De gids voor klassiek, jazz, wereldmuziek en pop. Voor aanvragen via Muziekweb betaal je € 5,00 per titel.

Filmbieb

In onze collectie hebben we een klein aanbod van DVD's te leen. DVD's uit onze eigen collectie zijn voor onze leden gratis te reserveren en kun je naar jouw vestiging laten komen.

Heb je jouw DVD niet gevonden in onze collectie? Vind je favoriete films en series dan op Filmbieb. En leen ze via de bibliotheek. Voor aanvragen via Filmbieb betaal je € 5,00 per titel.