Home

Nacht van de Nacht

Met de Nacht van de Nacht wordt aandacht gevraagd voor het belang van duisternis. Tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdagavond 30 oktober beleef je een culturele 'nachttour' door de bibliotheek in Bergen op Zoom. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is wèl verplicht.

Expositie 'The Glass Room'

Van 20 september t/m 30 oktober is de interactieve expo The Glass Room te bekijken in de bibliotheek in Roosendaal. The Glass Room biedt een interessant kijkje aan de ‘achterkant’ van je smartphone. De expositie is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Vacature Raad van Toezicht

De Stichting Bibliotheek West-Brabant is op zoek naar een lid van de Raad van Toezicht. Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk 11 november a.s. je brief en CV.

Nieuws

 • Fotoexposities Coming Out Day

  De Bibliotheek West-Brabant besteedt met twee exposities aandacht aan Coming Out Day.

  15 oktober 2021

  Bekijk details van Fotoexposities Coming Out Day

 • Senioren Reisloket

  Bezoek het Reisloket voor informatie, advies en probeer gratis het openbaar vervoer. Bij het Reisloket kun je terecht met al je praktische vragen over het openbaar vervoer of een persoonlijk reisadvies.

  15 oktober 2021

  Bekijk details van Senioren Reisloket

 • Winnaar Hebban Debuutprijs 2021

  De Hebban Debuutprijs is een aanmoedigingsprijs voor debutanten. De prijs richt zich op Nederlandstalige literaire fictie, literaire non-fictie, spanning, feelgood en Young Adult.

  29 september 2021

  Bekijk details van Winnaar Hebban Debuutprijs 2021

 • Kinderboekenweek: nieuwe videoclip Kinderen voor Kinderen

  Zing en dans mee met het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen: Worden wat je wil. Het liedje gaat erover dat je kunt worden wat je wil en over dat je het nu ook nog helemaal niet hoeft te weten.

  13 september 2021

  Bekijk details van Kinderboekenweek: nieuwe videoclip Kinderen voor Kinderen

 • Kenny Anders maakt nummer met laaggeletterden

  Naast dat de van oorsprong uit Bergen op Zoom afkomstige Kenny van Elteren muziek maakt, is hij ook afgestudeerd psycholoog. Deze combinatie kwam hem onlangs goed van pas. Want voor PopMonument ging Kenny...

  10 september 2021

  Bekijk details van Kenny Anders maakt nummer met laaggeletterden

Bekijk alle nieuwsberichten

Papieren corona formulieren

De formulieren voor het aanvragen van een papieren coronabewijs, zijn vanaf 4 oktober verkrijgbaar in onze bibliotheken.

E-books en luisterboeken

Ben je lid van de bibliotheek? Dan kun je op www.onlinebibliotheek.nl veel e-books lezen en luisterboeken beluisteren. 

Heb je vragen over de Online Bibliotheek?