Vacatures vrijwilligers

Gastheer/gastvrouw

Wil jij onze bezoekers een welkom gevoel geven? Houd jij van aanpakken en sta je mensen graag te woord? Dan past de functie Gastheer/gastvrouw bij jou.

Taalvrijwilliger

Vind jij taal leuk? En help je graag mensen met basisvaardigheden, zoals lezen, schrijven en spreken? Dan is de functie Taalvrijwilliger misschien iets voor jou.

Vrijwilliger digitale vaardigheden

Ben jij handig met computers en internet? En wil je andere mensen hiermee op weg helpen? Geef je dan op als begeleider van Klik&Tik of Digisterker.

Vrijwilliger Medialab

Vind jij het leuk om kinderen te helpen vaardigheden met technologie en nieuwe media te ontwikkelen? Word dan vrijwilliger bij onze CoderDojo's.

Overige vrijwilligersfuncties

Vrijwilligers ondersteunen de bibliotheek ook op andere vlakken. Bijvoorbeeld om boeken thuis te bezorgen. Of om voor te lezen aan ouderen of peuters.

Training Taalvrijwilligers

Als je al taalvrijwilligerswerk doet óf daar zicht op hebt, kun je deelnemen aan de Basistraining voor Taalvrijwlligers. Deze training is kosteloos.

Niet de juiste vacature gevonden?

Wil je wél graag als vrijwilliger bij de Bibliotheek West-Brabant aan de slag, maar staat er geen vacature open die bij jou past? Neem dan contact op met Dominique Vissers.