Vacatures

Draag jij je steentje graag bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen?
Dit is je kans!
Wij zoeken nieuwe collega’s…

  • leesmediaconsulent (24-32 uur)
  • medewerker Informatie & Activiteiten (MIA) Gemeente Moerdijk (15-20 uur)

Wie zijn wij?
Bibliotheek West-Brabant verzorgt het bibliotheekwerk voor 8 gemeentes in West-Brabant (Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Halderberge, Zundert, Rucphen en Moerdijk). Wij geven de bibliotheekfuncties invulling op eigentijdse en toekomstbestendige wijze. Hiervoor is een ontwikkeling gaande van ‘boekenuitleenbibliotheek’ naar een bibliotheek waarin het toegang bieden tot een leven lang leren centraal staat voor iedereen.
Wij helpen mensen om zich verder te ontwikkelen door hulp, informatie en inspiratie te bieden.
Om samen met ons vorm te geven aan het ontwikkelen en uitvoeren van dit proces zijn wij op zoek naar ambitieuze en enthousiaste collega’s.
 

Bibliotheek West-Brabant

Over Bibliotheek VANnU

Wie zijn wij?

Vanaf 1 januari 2020 zijn Bibliotheek VANnU en Het Markiezaat samen Bibliotheek West-Brabant. De nieuwe bieb bouwt verder aan een sterk bibliotheeknetwerk in West-Brabant, in onze vestigingen, op scholen en daarbuiten. De bibliotheek is er voor iedereen die wil lezen, leren, ontmoeten en ontdekken. De bibliotheek prikkelt leergierigheid! De wensen van onze klanten, bezoekers en samenwerkingspartners staan daarbij centraal.