Vacatures

Draag jij je steentje graag bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen?
Dit is je kans!
Wij zoeken een nieuwe collega…

Wie zijn wij?
De Bibliotheek West-Brabant verzorgt het bibliotheekwerk voor 8 gemeentes in West-Brabant (Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Halderberge, Zundert, Rucphen en Moerdijk). Wij geven de bibliotheekfuncties invulling op eigentijdse en toekomstbestendige wijze. Hiervoor is een ontwikkeling gaande van ‘boekenuitleenbibliotheek’ naar een bibliotheek waarin het toegang bieden tot een leven lang leren centraal staat voor iedereen. Wij helpen mensen om zich verder te ontwikkelen door hulp, informatie en inspiratie te bieden.
Om samen met ons vorm te geven aan het ontwikkelen en uitvoeren van dit proces zijn wij op zoek naar ambitieuze en enthousiaste collega’s.
 

 

Stageplek of Afstudeerplek?

Wil je stage lopen of afstuderen in een inspirerende omgeving waar het maatschappelijk belang voorop staat? Wij dagen je uit om verder te kijken dan je opdracht vanuit je opleiding. Je wordt begeleid door enthousiaste professionals die het verschil maken tijdens jouw stage of afstudeertraject.

Stuur je CV en een motivatie waarom jij stage wil lopen bij de Bibliotheek West-Brabant. Vermeld daarbij ook in welke periode je stage zou willen lopen, bij welke afdeling, wat voor opdracht het betreft en welke opleiding je volgt. Wij kijken vervolgens of er ruimte is voor een stageplek of afstudeeropdracht.  

Stuur je mail naar Suzan Chamuleau

 

 

Bibliotheek West-Brabant

Over Bibliotheek VANnU

Wie zijn wij?

Bibliotheek West-Brabant vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving en zich een leven lang kan ontwikkelen. We maken dit in 8 gemeentes mogelijk door het stimuleren van lezen en digitale geletterdheid en het toegankelijk maken van informatie en ontmoetingen. Als maatschappelijk-educatieve partner bevorderen we lezen, leren, taal en mediawijsheid. Naast het aanbieden van een omvangrijke collectie aan boeken, e-books en media, ontwikkelt de bibliotheek ook diverse eigen activiteiten en programma’s om inwoners verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.