Bieb-aan-Huis

Jouw favoriete boeken gewoon thuisbezorgd

Bieb-aan-Huis service

Lees je graag maar ben je slecht ter been of ben je door een beperking, tijdelijk of misschien helemaal niet meer, in staat zelf naar de bibliotheek te komen?
Dan is de Bieb-aan-Huis iets voor jou.
Je kunt zelf aangeven welke boeken en tijdschriften je graag leest. Een vaste vrijwilliger van de bibliotheek bezorgt deze materialen dan bij je thuis en komt deze, in principe na 4 weken, ook weer ophalen. Zo kun je thuis blijven genieten van je favoriete boeken. Ook als je zelf niet meer naar de bibliotheek kunt komen.

De Bibliotheek West-Brabant beschikt over een ruime collectie romans (ook in grote letters), informatieve boeken, tijdschriften en andere materialen.
Deze service is voor leden van de Bibliotheek West-Brabant met een Eindeloos Genieten abonnement. De Bieb-aan-Huis service kost, behalve het abonnementstarief van het Eindeloos Genieten abonnement niets extra’s.

Interesse?

Meld jezelf eerst aan. Vervolgens neemt een bibliotheekmedewerker contact met je
op en komt een vrijwilliger bij je thuis langs voor een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek kun je aangeven welke interesses je hebt en wat je wilt lezen.
Het tijdstip van het bezorgen en ophalen bepaal je in overleg met de vrijwilliger.
Voor meer informatie of om jezelf aan te melden, kun je bellen naar 0165-55 20 80.
Je kunt jezelf ook aanmelden via de onderstaande knop.

Onze abonnementen

Een abonnement bij de bibliotheek geeft je toegang tot een schat aan boeken, e-books, luisterboeken, dvd’s en tijdschriften. Voor een aantrekkelijke prijs. Om van de Bieb-aan-Huis gebruik te kunnen maken heb je een Eindeloos Genieten abonnement nodig.

Bekijk onze abonnementen

Onze collectie

De Bibliotheek West-Brabant beschikt over een ruime collectie romans (ook in grote letters), informatieve boeken, tijdschriften en andere materialen. Als lid kun je ook gratis gebruik maken van de Online bibliotheek. Je vindt daar een ruim aanbod e-books.

Meer over onze collectie