Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Week van het Spannende Boek Bekijk details

4 juni 2021

Van 7 tot en met 13 juni is het de Week van het Spannende Boek. Ben jij een liefhebber van spannende boeken? Dan hebben we speciaal voor jou een mooie selectie aan spannende boeken geselecteerd! Kom en speur naar jouw boek bij de bibliotheek!

Bekijk details van Week van het Spannende Boek

• Boekenweek Bekijk details

31 mei 2021

Van 29 mei t/m 6 juni is het weer Boekenweek in Nederland en Vlaanderen. Tweestrijd is het thema van dit jaar.

Bekijk details van Boekenweek

• Ode aan de bieb Bekijk details

25 mei 2021

Bekende en minder bekende bibliotheekbezoekers zijn blij dat de bieb weer open is. Onder anderen Geraldine Kemper, Harm Edens en Tijl Beckand vertellen dit met een ode aan de bieb.

Bekijk details van Ode aan de bieb

• We zijn weer open Bekijk details

19 mei 2021

Goed nieuws! De Bibliotheek West-Brabant is vanaf 20 mei weer geopend. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist. Op maandag 17 mei kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen. Uiteraard blijven de geldige coronamaatregelen van kracht. Daarbij is de bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

Bekijk details van We zijn weer open

• Leesoffensief Brabant Bekijk details

21 april 2021

Op 22 april is de aftrap van het Leesoffensief Brabant. Het Leesoffensief Brabant brengt lezen dichterbij. Door aandacht voor lezen te hebben -vanaf de geboorte tot het eind van de middelbare school en vervolgopleidingen- stimuleren we het leesplezier. Met (voor)lezen zorg je ervoor dat kinderen met een ruime woordenschat aan school beginnen. Ouders en de verschillende onderwijsinstellingen hebben daar een belangrijke rol in. Wil je weten waar het leesoffensief voor staat? Bekijk dan onderstaand...

Bekijk details van Leesoffensief Brabant

• Belastingaangifte Bekijk details

12 april 2021

Heb je moeite met het invullen van de aangifte? De bibliotheek helpt je! Samen met Surplus, WijZijn, vakbonden en de KBO maken wij het invullen van de belastingaangifte niet leuker, maar wel makkelijker.

Bekijk details van Belastingaangifte

• Uniek... Haal- en Brengpunt geopend in BP Tankstation Dinteloord Bekijk details

19 februari 2021

Kom tanken, lenen, lezen en binnenkort ook cursussen volgen, 7 dagen per week. Doen!

Bekijk details van Uniek... Haal- en Brengpunt geopend in BP Tankstation Dinteloord

• Biebfabriek: maak je eigen animatie Bekijk details

15 februari 2021

Tijdens de Biebfabriek maken en leren we samen met jou nieuwe dingen. Deze keer laat Jan van de Biebfabriek je zien hoe jij je eigen animatiefilm kunt maken door middel van Stop-Motion. Verveel jezelf niet langer, kijk het filmpje en ga zelf aan de slag!

Bekijk details van Biebfabriek: maak je eigen animatie

• E-book St Anna Bekijk details

25 januari 2021

Met veel plezier presenteren wij het e-book “Vertel je Verhaal over St. Anna”, gebaseerd op (waargebeurde) verhalen van oudleerlingen, inwoners Halderberge en bewoonsters van het kloosterinternaat.

Bekijk details van E-book St Anna

• Cadeautje voor al onze leden Bekijk details

25 mei 2020

Onze fysieke vestigingen zijn ongeveer twee maanden gesloten geweest. Hoewel onze leden online e-books en luisterboeken konden downloaden, was het niet mogelijk om papieren boeken te lenen. Daarom compenseren wij al onze leden, door hun abonnement twee maanden gratis te verlengen.

Bekijk details van Cadeautje voor al onze leden