Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 48)

• Fair Future Generators Bekijk details

21 januari 2022

Handige skills leren, nieuwe mensen ontmoeten, trainingen & begeleiding krijgen van experts uit het werkveld, én bijdragen aan een eerlijke toekomst. Vet toch?! Doe mee met Fair Future Generators!

Bekijk details van Fair Future Generators

• De bieb in de krant! Bekijk details

6 januari 2022

Dat de bieb er voor iedereen is, ook in lockdown tijd, lees je in dit artikel dat donderdag 6 januari in BN/DeStem staat:

Bekijk details van De bieb in de krant!

• Fusie Muziekweb en Beeld en Geluid Bekijk details

28 december 2021

Op 1 januari 2022 fuseren Muziekweb en Beeld en Geluid en kunnen muziekliefhebbers putten uit één van de grootste muziekcollecties in Europa.

Bekijk details van Fusie Muziekweb en Beeld en Geluid

• BiebFabriek-kersteditie gaat online door!! Bekijk details

23 december 2021

Goed nieuws! Je kunt tijdens de kerstvakantie zelf creatief aan de slag met de BiebFabriek online. Lees snel verder.

Bekijk details van BiebFabriek-kersteditie gaat online door!!

• Schrijf je graag gedichten? Bekijk details

23 december 2021

Wil je jouw gedicht terugzien in de bibliotheek en anderen hiermee inspireren? Dat kan! Tijdens de Poëzieweek is er een Wall of Poetry in de bibliotheek in Bergen op Zoom, Roosendaal, Rijsbergen, Oudenbosch en Zevenbergen waar jouw gedicht te zien is!

Bekijk details van Schrijf je graag gedichten?

• Walk&Talk 20 december in Roosendaal gaat niet door! Bekijk details

19 december 2021

Update zondag 19 december 2021: De Walk&Talk van maandag 20 december in Roosendaal gaat vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet door. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld, worden via een mailbericht persoonlijk op de hoogte gebracht. Of de andere activiteiten van de Bibliotheek West-Brabant doorgaan, wordt in de loop van maandag 20 december via deze website gecommuniceerd.

Bekijk details van Walk&Talk 20 december in Roosendaal gaat niet door!

• Servicepunt Ossendrecht in een nieuw jasje Bekijk details

17 december 2021

Vanaf 3 januari wordt het Servicepunt in Ossendrecht in een nieuw jasje gestoken.

Bekijk details van Servicepunt Ossendrecht in een nieuw jasje

• Herinneringen Kerstbal Bekijk details

15 december 2021

Maak jouw kerstmoment met je dierbaren deze feestdagen éxtra bijzonder: schrijf de mooiste herinneringen van het afgelopen jaar op én vereeuwig deze in de speciale Herinneringen Kerstbal.

Bekijk details van Herinneringen Kerstbal

• Foto-expositie Black Lives Matters Bekijk details

13 december 2021

In de Verhalenkamer van de bibliotheek in Bergen op Zoom kun je tot eind dit jaar de foto-expositie 'Black Lives Matters' van Ron Kleinendorst zien.

Bekijk details van Foto-expositie Black Lives Matters

• Blended Learning Bekijk details

9 december 2021

De Bibliotheek West-Brabant is een innovatieproject gestart om onderzoek te doen naar de digitale vaardigheden van inwoners van West-Brabant die tussen de 50 en 70 jaar oud zijn. Dit project draagt de titel Blended Learning. Als resultaat wil de bibliotheek een ontwerp maken van leermogelijkheden die aansluit bij de wensen en behoeften van de deelnemers.

Bekijk details van Blended Learning