Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij minimaal tot en met 9 februari gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!

Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten.

Kijk hier voor de Corona maatregelen.

Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 23)

• E-book St Anna

25 januari 2021

Met veel plezier presenteren wij het e-book “Vertel je Verhaal over St. Anna”, gebaseerd op (waargebeurde) verhalen van oudleerlingen, inwoners Halderberge en bewoonsters van het kloosterinternaat.

Bekijk details van E-book St Anna

• Goed nieuws... de AfhaalBieb is open

15 december 2020

De AfhaalBieb is open voor het afhalen van jouw reserveringen en het inleveren van materialen. De uitleentermijn van geleende materialen is verlengd tot 1 maart 2021. Omdat wij boetevrij zijn, wordt er sowieso geen telaatgeld berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen.

Bekijk details van Goed nieuws... de AfhaalBieb is open

• Corona maatregelen: alle vestigingen van Bibliotheek West-Brabant voorlopig gesloten

15 december 2020

Het kabinet heeft maatregelen genomen tegen de verspreiding van het coronavirus waarbij scholen, niet-essentiële winkels, musea, theaters en bibliotheken minimaal tot en met dinsdag 9 februari gesloten zijn.

Bekijk details van Corona maatregelen: alle vestigingen van Bibliotheek West-Brabant voorlopig gesloten

• Opening Bibliotheek Hoogerheide

1 december 2020

Bibliotheek Hoogerheide is vanaf 1 december weer open en woont samen met BWI, MEE West-Brabant en WijZijn Woensdrecht in dé ONTMOETINGsruimte van de gemeente Woensdrecht!

Bekijk details van Opening Bibliotheek Hoogerheide

• Corona maatregelen: vanaf 23 november weer open

18 november 2020

Vrijwel alle vestigingen zijn vanaf maandag 23 november weer open vanwege de versoepeling van de Corona maatregelen.

Bekijk details van Corona maatregelen: vanaf 23 november weer open

• Corona maatregelen

1 oktober 2020

We zetten de Corona maatregelen die bij ons gelden op een rij!

Bekijk details van Corona maatregelen

• Veelgestelde vragen

1 oktober 2020

Hieronder lees je de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Bibliotheek West-Brabant

Bekijk details van Veelgestelde vragen

• Belevenistafel voor mensen met dementie in Bibliotheek Zevenbergen

28 september 2020

Mensen met dementie en hun naasten kunnen voor positieve quality time vanaf nu terecht bij Bibliotheek West-Brabant locatie Zevenbergen. Hier is maandag 21 september 2020, op Wereld Alzheimer Dag, de Belevenistafel onthuld. Een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van het Geheugenhuis in Bibliotheek Zevenbergen, waar inwoners vanuit de gehele gemeente Moerdijk terecht kunnen voor speciale collectietips en specifieke informatie rondom ‘dementie’. In de huidige participatiesamenleving hoort iedereen...

Bekijk details van Belevenistafel voor mensen met dementie in Bibliotheek Zevenbergen

• Nog meer vestigingen open vanaf 14 september

11 september 2020

Langzaam maar zeker gaan meer van onze vestigingen weer open. Benieuwd of de Bibliotheek bij jouw in de buurt binnenkort weer te bezoeken is? Hieronder kun je lezen welke locaties weer open gaan en wat de openingstijden zijn.

Bekijk details van Nog meer vestigingen open vanaf 14 september

• Gewijzigde openingstijden vanaf 1 september

31 augustus 2020

Vanaf 1 september gaan onze vestigingen die al geopend zijn weer open volgens de reguliere openingstijden.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden vanaf 1 september