Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Aangescherpte Corona-maatregelen

14 oktober 2020

Vanaf 14 oktober gelden landelijke aangescherpte Corona-maatregelen. De vestigingen van Bibliotheek West-Brabant blijven momenteel geopend en ook de geplande activiteiten gaan door mits de Corona-maatregelen gehanteerd kunnen worden.

Bekijk details van Aangescherpte Corona-maatregelen

• Verbouwing Bibliotheek Hoogerheide

10 oktober 2020

Bibliotheek Hoogerheide wordt tot 1 december verbouwd. Daarom is de dienstverlening aangepast.

Bekijk details van Verbouwing Bibliotheek Hoogerheide

• Belevenistafel voor mensen met dementie in Bibliotheek Zevenbergen

28 september 2020

Mensen met dementie en hun naasten kunnen voor positieve quality time vanaf nu terecht bij Bibliotheek West-Brabant locatie Zevenbergen. Hier is maandag 21 september 2020, op Wereld Alzheimer Dag, de Belevenistafel onthuld. Een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van het Geheugenhuis in Bibliotheek Zevenbergen, waar inwoners vanuit de gehele gemeente Moerdijk terecht kunnen voor speciale collectietips en specifieke informatie rondom ‘dementie’. In de huidige participatiesamenleving hoort iedereen...

Bekijk details van Belevenistafel voor mensen met dementie in Bibliotheek Zevenbergen

• Nog meer vestigingen open vanaf 14 september

11 september 2020

Langzaam maar zeker gaan meer van onze vestigingen weer open. Benieuwd of de Bibliotheek bij jouw in de buurt binnenkort weer te bezoeken is? Hieronder kun je lezen welke locaties weer open gaan en wat de openingstijden zijn.

Bekijk details van Nog meer vestigingen open vanaf 14 september

• Gewijzigde openingstijden vanaf 1 september

31 augustus 2020

Vanaf 1 september gaan onze vestigingen die al geopend zijn weer open volgens de reguliere openingstijden.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden vanaf 1 september

• Taalhuis en Taalpunt spreekuren weer opgestart

19 juni 2020

Onze Taalhuis en Taalpunt spreekuren zijn sinds deze week weer opgestart in Bergen op Zoom, Roosendaal en Zevenbergen.

Bekijk details van Taalhuis en Taalpunt spreekuren weer opgestart

• Opening vestiging Halsteren

11 juni 2020

Naast onze kernvestigingen gaan nu ook onze andere vestigingen langzaam open. De eerste locatie gaat op vrijdag 12 juni open in Halsteren.

Bekijk details van Opening vestiging Halsteren

• Ophalen reserveringen Roosendaal en Wouw

26 mei 2020

Op dit moment zijn enkel onze kernvestigingen open. Voor de reserveringen die geplaatst zijn in onze overige afhaallocaties in Roosendaal en Wouw geldt voor nu dat de boeken opgehaald kunnen worden in de kernvestiging in Roosendaal.

Bekijk details van Ophalen reserveringen Roosendaal en Wouw

• Cadeautje voor al onze leden

25 mei 2020

Onze fysieke vestigingen zijn ongeveer twee maanden gesloten geweest. Hoewel onze leden online e-books en luisterboeken konden downloaden, was het niet mogelijk om papieren boeken te lenen. Daarom compenseren wij al onze leden, door hun abonnement twee maanden gratis te verlengen.

Bekijk details van Cadeautje voor al onze leden

• Heropening Kernvestigingen

15 mei 2020

Bibliotheek West-Brabant hanteert aangepaste openingstijden in al haar vestigingen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en de Vereniging Openbare Bibliotheken. De servicepunten en haal- & brengpunten blijven voorlopig gesloten.

Bekijk details van Heropening Kernvestigingen