Nieuws

Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

    

Resultaat 61 - 70 (van 79)

 • Cursus Presenteer jezelf Bekijk details

  12 augustus 2021

  De Bibliotheek West-Brabant biedt de gratis cursus 'Presenteer jezelf' aan. In vier sessies leer je wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je jezelf en jouw kwaliteiten kunt presenteren in een video, zodat je beter opvalt tijdens een sollicitatie.

  Bekijk details van Cursus Presenteer jezelf

 • Actuele openingstijden zomervakantie Bekijk details

  28 juli 2021

  Tijdens de zomervakantie zijn onze bibliotheken gewoon open. Soms kunnen de openingstijden of aangeboden diensten net iets anders zijn dan je van ons gewend bent. Check daarom onze actuele openingstijden voor je naar de bibliotheek komt.

  Bekijk details van Actuele openingstijden zomervakantie

 • Internationale Dag van de Vriendschap Bekijk details

  27 juli 2021

  Op 30 juli is het Internationale Dag van de Vriendschap. Heb jij moeite om vriendschappen aan te gaan? Of ben je weleens eenzaam? Het platform Roosendaalse Vrienden organiseert een aantal leuke activiteiten voor verschillende doelgroepen. Meer informatie en aanmelden kan via hun website.

  Bekijk details van Internationale Dag van de Vriendschap

 • We zijn zelf het medicijn Bekijk details

  23 juli 2021

  Vanaf april tot en met november 2021 is de campagne ‘We zijn zelf het medicijn’ op veel plekken zichtbaar in gemeentes in West-Brabant. Met deze campagne wordt er aandacht gevraagd voor de preventie van dementie. De Bibliotheek West-Brabant ondersteunt de campagne en is daarmee vriend van de campagne.

  Bekijk details van We zijn zelf het medicijn

 • Doe mee, want werk zoeken doe je niet alleen Bekijk details

  8 juli 2021

  Zet jezelf in the picture tijdens het solliciteren. Ontwikkel je vaardigheden tijdens onze Walk&Talk sessie op maandag 19 juli én met de gratis cursus 'Presenteer jezelf' die dit najaar start.

  Bekijk details van Doe mee, want werk zoeken doe je niet alleen

 • Zomergesprek Eenzaamheid Bekijk details

  29 juni 2021

  Eenzaamheid vraagt om aandacht, juist in deze tijden. Daarom heeft het Netwerk Eenzaamheid Roosendaal vrijdag 25 juni het online Zomergesprek Eenzaamheid georganiseerd in Bibliotheek Roosendaal om...

  Bekijk details van Zomergesprek Eenzaamheid

 • We zijn weer open Bekijk details

  26 juni 2021

  Goed nieuws! Wij zijn weer open. We zijn heel blij je te mogen verwelkomen én je hoeft geen mondkapje meer te dragen. Daarbij is de bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

  Bekijk details van We zijn weer open

 • Boek Vertel je verhaal over Sint Anna Bekijk details

  23 juni 2021

  Op maandag 26 juli, de naamdag van Sint Anna, werd het eerste gedrukte exemplaar van het boek Vertel je verhaal over Sint Anna uitgereikt aan Zuster Vita. Wil jij ook een gedrukt exemplaar van dit boek bestellen? Je kunt dit boek bestellen voor € 17,50.

  Bekijk details van Boek Vertel je verhaal over Sint Anna

 • Onderzoek Bibliotheek West-Brabant: Denk jij mee? Bekijk details

  22 juni 2021

  We zijn erg benieuwd hoe je de dienstverlening in het afgelopen coronajaar hebt ervaren en of je nog ideeën voor ons hebt voor de komende periode. Hiermee kunnen we onze activiteiten, producten en dienstverlening voor jou nog beter maken! Daarom willen we je vragen om onze vragenlijst in te vullen.

  Bekijk details van Onderzoek Bibliotheek West-Brabant: Denk jij mee?

 • #mijnbibliotheek Bekijk details

  21 juni 2021

  De bibliotheek is van ons allemaal. De bibliotheek is een plek waar iedereen altijd welkom is. Je kunt er lezen, leren, studeren, ontmoeten, maken of digitale hulp krijgen. Ook online zijn we er voor je. Zo heb je 24/7 toegang tot een plek waar je antwoorden vindt en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Een unieke openbare plek, speciaal voor jou! Blij met je bieb? Deel je verhaal op social media met #mijnbibliotheek.

  Bekijk details van #mijnbibliotheek

Paginanavigatie