Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 84)

• Schrijf je graag gedichten? Bekijk details

23 december 2021

Wil je jouw gedicht terugzien in de bibliotheek en anderen hiermee inspireren? Dat kan! Tijdens de Poëzieweek is er een Wall of Poetry in de bibliotheek in Bergen op Zoom, Roosendaal, Rijsbergen, Oudenbosch en Zevenbergen waar jouw gedicht te zien is!

• Walk&Talk 20 december in Roosendaal gaat niet door! Bekijk details

19 december 2021

Update zondag 19 december 2021: De Walk&Talk van maandag 20 december in Roosendaal gaat vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet door. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld, worden via een mailbericht persoonlijk op de hoogte gebracht. Of de andere activiteiten van de Bibliotheek West-Brabant doorgaan, wordt in de loop van maandag 20 december via deze website gecommuniceerd.

• Servicepunt Ossendrecht in een nieuw jasje Bekijk details

17 december 2021

Vanaf 3 januari wordt het Servicepunt in Ossendrecht in een nieuw jasje gestoken.

• Herinneringen Kerstbal Bekijk details

15 december 2021

Maak jouw kerstmoment met je dierbaren deze feestdagen éxtra bijzonder: schrijf de mooiste herinneringen van het afgelopen jaar op én vereeuwig deze in de speciale Herinneringen Kerstbal.

• Foto-expositie Black Lives Matters Bekijk details

13 december 2021

In de Verhalenkamer van de bibliotheek in Bergen op Zoom kun je tot eind dit jaar de foto-expositie 'Black Lives Matters' van Ron Kleinendorst zien.

• Blended Learning Bekijk details

9 december 2021

De Bibliotheek West-Brabant is een innovatieproject gestart om onderzoek te doen naar de digitale vaardigheden van inwoners van West-Brabant die tussen de 50 en 70 jaar oud zijn. Dit project draagt de titel Blended Learning. Als resultaat wil de bibliotheek een ontwerp maken van leermogelijkheden die aansluit bij de wensen en behoeften van de deelnemers.

• Walk&Talk 20 december in Roosendaal Bekijk details

9 december 2021

Update zondag 19 december 2021: Deze Walk&Talk gaat vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet door. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld, worden via een mailbericht persoonlijk op de hoogte gebracht.

• Netwerkbijeenkomst digitale inclusie Bekijk details

7 december 2021

Het is belangrijk dat iedereen kan meedoen in de (digitale) samenleving. Dit noemen we 'digitale inclusie'. Bibliotheek West-Brabant organiseerde op 12 november 2021 samen met gemeente Halderberge een netwerkbijeenkomst. Daar hebben verschillende netwerkpartners met elkaar ideeën uitgewisseld en nagedacht over mogelijkheden om digitale inclusie verder te versterken.

• Informatiepunt Digitale Overheid. Ook in Rijsbergen. Bekijk details

7 december 2021

Het Informatiepunt Digitale Overheid is nu ook beschikbaar in de bibliotheek in Rijsbergen. Inwoners kunnen hier hulp krijgen met zaken van de overheid die je zelf online moet regelen.

• Workshop 'maak je eigen persoonlijke wenskaart 2.0' Bekijk details

5 december 2021

Met niet-alledaagse, maar leuke en toegankelijke middelen zoals een 3D printer of automatische borduurmachine, maak je tijdens deze workshop een eigentijdse originele wenskaart die nergens anders te vinden is!

Paginanavigatie