Nieuws

Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    

Resultaat 51 - 60 (van 94)

 • BiebFabriek-kersteditie gaat online door!! Bekijk details

  23 december 2021

  Goed nieuws! Je kunt tijdens de kerstvakantie zelf creatief aan de slag met de BiebFabriek online. Lees snel verder.

 • Schrijf je graag gedichten? Bekijk details

  23 december 2021

  Wil je jouw gedicht terugzien in de bibliotheek en anderen hiermee inspireren? Dat kan! Tijdens de Poëzieweek is er een Wall of Poetry in de bibliotheek in Bergen op Zoom, Roosendaal, Rijsbergen, Oudenbosch en Zevenbergen waar jouw gedicht te zien is!

 • Walk&Talk 20 december in Roosendaal gaat niet door! Bekijk details

  19 december 2021

  Update zondag 19 december 2021: De Walk&Talk van maandag 20 december in Roosendaal gaat vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet door. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld, worden via een mailbericht persoonlijk op de hoogte gebracht. Of de andere activiteiten van de Bibliotheek West-Brabant doorgaan, wordt in de loop van maandag 20 december via deze website gecommuniceerd.

 • Servicepunt Ossendrecht in een nieuw jasje Bekijk details

  17 december 2021

  Vanaf 3 januari wordt het Servicepunt in Ossendrecht in een nieuw jasje gestoken.

 • Herinneringen Kerstbal Bekijk details

  15 december 2021

  Maak jouw kerstmoment met je dierbaren deze feestdagen éxtra bijzonder: schrijf de mooiste herinneringen van het afgelopen jaar op én vereeuwig deze in de speciale Herinneringen Kerstbal.

 • Foto-expositie Black Lives Matters Bekijk details

  13 december 2021

  In de Verhalenkamer van de bibliotheek in Bergen op Zoom kun je tot eind dit jaar de foto-expositie 'Black Lives Matters' van Ron Kleinendorst zien.

 • Blended Learning Bekijk details

  9 december 2021

  De Bibliotheek West-Brabant is een innovatieproject gestart om onderzoek te doen naar de digitale vaardigheden van inwoners van West-Brabant die tussen de 50 en 70 jaar oud zijn. Dit project draagt de titel Blended Learning. Als resultaat wil de bibliotheek een ontwerp maken van leermogelijkheden die aansluit bij de wensen en behoeften van de deelnemers.

 • Walk&Talk 20 december in Roosendaal Bekijk details

  9 december 2021

  Update zondag 19 december 2021: Deze Walk&Talk gaat vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet door. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld, worden via een mailbericht persoonlijk op de hoogte gebracht.

 • Netwerkbijeenkomst digitale inclusie Bekijk details

  7 december 2021

  Het is belangrijk dat iedereen kan meedoen in de (digitale) samenleving. Dit noemen we 'digitale inclusie'. Bibliotheek West-Brabant organiseerde op 12 november 2021 samen met gemeente Halderberge een netwerkbijeenkomst. Daar hebben verschillende netwerkpartners met elkaar ideeën uitgewisseld en nagedacht over mogelijkheden om digitale inclusie verder te versterken.

 • Informatiepunt Digitale Overheid. Ook in Rijsbergen. Bekijk details

  7 december 2021

  Het Informatiepunt Digitale Overheid is nu ook beschikbaar in de bibliotheek in Rijsbergen. Inwoners kunnen hier hulp krijgen met zaken van de overheid die je zelf online moet regelen.

Paginanavigatie