Vrijwilliger MediaLab

In het MediaLab experimenteren we volop met nieuwe media. Denk hierbij aan leuke apparatuur, zoals 3D-printers, stickersnijders (vinylplotters), green screen, programmeren, ontwerpen en diverse software en technieken. Lijkt het je leuk om bezoekers op weg te helpen tijdens deze digitale ontdekkingstocht? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Je hoeft zeker niet overal kennis van te hebben, een brede interesse is wel gewenst. Momenteel vindt het MediaLab plaats in de bibliotheek van Roosendaal, maar we hebben de ambitie om ook op andere locaties in ons werkgebied dit programma aan te bieden. Woon je dus in een andere gemeente, laat bij interesse dan ook zeker van je horen! 

MediaLab voor volwassenen
We bieden een programma aan voor volwassenen, bestaande uit een maandelijkse vrije inloop en een maandelijkse activiteit. Je hoeft niet alle openingsmomenten aanwezig te zijn, al is regelmaat wel wenselijk. Ook voor de binding met de bezoekers, die het soms wat spannend kunnen vinden om aan te haken. 

MediaLab voor kinderen en CoderDojo
Lijkt het je leuk om kinderen te begeleiden tijdens het werken met bijvoorbeeld een 3D-printer, green screen of vinylplotter? Dan kun je je ook aanmelden als vrijwilliger voor het MediaLab voor kinderen. Op dit moment bestaat het aanbod voor kinderen uit de maandelijkse CoderDojo in Bergen op Zoom en Roosendaal, maar ook hier hebben we de ambitie om het MediaLab verder uit te breiden. Bijvoorbeeld met een vrije inloop voor kinderen, een extra Dojo per maand of het aanbieden van activiteiten op meerdere locaties in ons werkgebied. 


Vacature vrijwilliger CoderDojo
Voor de CoderDojo zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie over de CoderDojo of de vacature voor CoderDojo vrijwilliger.