DigiSnacks

Spelletjes

Wil je wel eens online een spelletje doen? Seniorweb heeft de leukste en populairste spelletjes op de pc en tablet voor je verzameld. Speel ze alleen of met anderen, gewoon thuis op de pc of tablet.

 

Klik hier voor de spelletjes

Videobellen

Wanneer je videobelt, kun je degene met wie je spreekt ook zien. Het is net alsof jullie bij elkaar in de kamer zitten! Vind je videobellen lastig? Lees dan dit artikel van Seniorweb. Zo kom je alles te weten over hoe je kunt videobellen en wat je daarvoor nodig hebt. 

Bekijk hier het artikel

Films en series kijken via internet

Kabeltelevisie wordt steeds vaker verruild voor online tv-kijken op de pc of tablet. Films, series en documentaires kijk je daardoor op ieder gewenst moment. Hoe je dat makkelijk doet en waar je dat kunt doen, heeft Seniorweb voor je uitgezocht.

Klik hier voor alle tips

Sociale media

Met sociale media kun je in contact komen met vrienden en familie, lezen en schrijven over hobby's en interesses en nog veel meer. Maar welke sociale media zijn er allemaal? En hoe ga je er zorgvuldig mee om?

Een handige overzichtspagina van Seniorweb laat je zien welke websites en apps er allemaal zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

 

Bekijk hier het artikel

Online muziek luisteren

Luister met de muziekdienst Spotify naar jouw favoriete muziek. Niet alleen via de pc, maar ook via de mobiel of tablet. De gratis versie van Spotify heeft enkele beperkingen, maar ook veel leuke mogelijkheden.

Wil je weten hoe Spotify precies werkt? Seniorweb zocht het voor je uit en geeft je handige tips.

 

Meer informatie over Spotify

Virtueel een museum bezoeken

Heb je zin in een middagje kunst kijken, maar kan een museumbezoek even niet? Wandel dan met Google Arts & Culture virtueel door bijvoorbeeld het Rijksmuseum.

Wil je meer weten over Google Arts & Culture en ben je benieuwd welke musea er mee doen? Kijk dan op de uitlegpagina van Seniorweb.

Leer meer over Google Arts & Culture