Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen zijn wij minimaal tot en met 28 april gesloten, maar de AfhaalBieb is open. Kijk hier voor de openingstijden!
LET OP: De AfhaalBieb is gesloten op Koningsdag (dinsdag 27 april, alle vestigingen behalve Dinteloord, Kruisland en Nieuw-Vossemeer).


Online kun je blijven lezen via www.onlinebibliotheek.nl en blijven leren via onze online activiteiten.

Kijk hier voor de Corona maatregelen.

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De schemering en de dageraad

  Ken Follett

  Nadat het Engelse dorp Combe in 997 is geplunderd door Vikingen, raken de levens van drie jongen mensen in Dreng’s Creek, het latere Kingsbridge, met elkaar verbonden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De schemering en de dageraad

 • Winter in de kleine bakkerij

  Jenny Colgan

  Polly heeft een bakkerij in een klein dorpje en woont samen met haar vriend Huckle in een dure maar zeer romantische vuurtoren.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Winter in de kleine bakkerij

 • Twee moedige vrouwen

  Diney Costeloe

  Tijdens de Duitse bezetting in Frankrijk staan de nonnen van St. Croix voor een moeilijke beslissing; houden ze zich afzijdig of komen ze in actie als er een beroep op hen wordt gedaan.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Twee moedige vrouwen

 • Het geheim

  Elle Kennedy

  Als de dochter van een ijshockeycoach verliefd wordt op een speler van een rivaliserend team, moet hun relatie koste wat kost verborgen blijven.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het geheim

 • Ik pleit voor jou!

  Marijke Vos

  Een jonge, ambitieuze advocate die op promotie aast, raakt tijdens een belangrijke echtscheidingszaak papieren kwijt en wordt voortdurend afgeleid door de knappe advocaat van de tegenpartij.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ik pleit voor jou!


Boek van de maand

Zie mij

Nicholas Sparks

Maria en Colin verklaren elkaar de liefde, ondanks hun twijfels en onzekerheden. Maar beiden hebben demonen uit het verleden die hen soms lijken in te halen.

Bekijk dit boek


Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken