Nieuws

Blijf op de hoogte van al het bieb nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

    

Resultaat 91 - 97 (van 97)

 • Belastingaangifte Bekijk details

  12 april 2021

  Heb je moeite met het invullen van de aangifte? De bibliotheek helpt je! Samen met Surplus, WijZijn, vakbonden en de KBO maken wij het invullen van de belastingaangifte niet leuker, maar wel makkelijker.

 • Uniek... Haal- en Brengpunt geopend in BP Tankstation Dinteloord Bekijk details

  19 februari 2021

  Kom tanken, lenen, lezen en binnenkort ook cursussen volgen, 7 dagen per week. Doen!

 • Biebfabriek: maak je eigen animatie Bekijk details

  15 februari 2021

  Tijdens de Biebfabriek maken en leren we samen met jou nieuwe dingen. Deze keer laat Jan van de Biebfabriek je zien hoe jij je eigen animatiefilm kunt maken door middel van Stop-Motion. Verveel jezelf niet langer, kijk het filmpje en ga zelf aan de slag!

 • E-book St Anna Bekijk details

  25 januari 2021

  Met veel plezier presenteren wij het e-book “Vertel je Verhaal over St. Anna”, gebaseerd op (waargebeurde) verhalen van oudleerlingen, inwoners Halderberge en bewoonsters van het kloosterinternaat.

 • Cadeautje voor al onze leden Bekijk details

  25 mei 2020

  Onze fysieke vestigingen zijn ongeveer twee maanden gesloten geweest. Hoewel onze leden online e-books en luisterboeken konden downloaden, was het niet mogelijk om papieren boeken te lenen. Daarom compenseren wij al onze leden, door hun abonnement twee maanden gratis te verlengen.

 • Poll over digitale zaken Bekijk details

  6 april 2020

  Aangezien we nu zowel thuis werken als thuis onze vrije tijd doorbrengen, moet je waarschijnlijk meer dan normaal het een en ander digitaal gebruiken en regelen. Dit kan soms best een uitdaging zijn. Daarom stellen we de volgende vraag: Zijn er digitale zaken waar je tegenaan loopt?

 • Online Taalhuis Bekijk details

  20 maart 2020

  Aangezien alle Bibliotheken in Nederland de komende tijd gesloten zijn, heeft Bibliotheek Groningen een Online Taalhuis opgezet. Alle mensen die naar de Bibliotheken komen om te oefenenen met de Nederlandse taal hoeven dus niet te stoppen met oefenen. Met behulp van filmpjes op Youtube worden verschillende tips gegeven voor hoe je kunt blijven oefenen met de Nederlandse taal.

Paginanavigatie